Formació Turisme Cat

22.04.2020


Formació de la Direcció General de Turisme (DGT) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) adreçada al sector turístic català amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat 

La Direcció General de Turisme (DGT) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) organitzen conjuntament un nou programa de cursos formatius: #formacióturismecat.

La formació va adreçada al sector turístic català amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat, creant un nou escenari orientat a la cooperació, a la co-creació i a l'aplicació de les possibilitats d'innovació en tots els àmbits i processos de les empreses i entitats turístiques.

Amb la vocació de potenciar aquesta visió i actitud entre els professionals del sector turístic, hem configurat una oferta formativa completa i homogènia al voltant de tres vectors: innovació, transformació digital i màrqueting digital, oferint 3 itineraris formatius:

  • Itinerari 1: Innovació en producte i servei turístic per donar resposta als reptes actuals en la creació de productes innovadors.

  • Itinerari 2: Transformació digital per facilitar la immersió de les iniciatives turístiques en l'actual dinàmica de transformació digital.

  • Itinerari 3: Màrqueting Digital i comercialització per a una òptima utilització de les noves tecnologies com a instrument de màrqueting.

Guiats per uns excel·lents professionals i formadors, que ens donen les millors garanties, us oferim la possibilitat de conèixer noves tendències i noves oportunitats de negoci. També tindreu l'oportunitat d'obtenir la inspiració necessària per impulsar projectes innovadors i fer treball en xarxa (networking), construint relacions amb persones del sector que poden ajudar a incrementar el volum de negoci i generar notorietat de la vostra entitat o empresa.

Feu clic aquí per a saber-ne més. 

Feu clic aquí per llegir el programa de formacions. 

Feu clic aquí per fer la petició d'inscripció.