Formació sector turístic

13.05.2020Coneix algunes de les formacions virtuals adreçades al sector turístic de diferents temàtiques. Aprofita el confinament per promocionar la teva empresa del sector turístic!

Lloret de Mar Turisme

L'àrea de Turisme de l'Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en marxa dos blocs de formació en el sector turístic per fer front a la crisi del Covid-19 en aquest sector. Es durant a terme durant el mes de maig. 

Consulta la web per la informació detallada i les inscripcions.

Hosteltur

Cursos impartits per empreses del sector turístic i destinades a professionals del sector turístic, sense horaris i completament online. 

Hosteltur posa a disposició de professionals del turisme un total de 248 formacions online de diferents temàtiques del sector turístic.

Consulta la seva web per a més informació. 


EMAGISTER 

Plataforma amb una gran multitud de cursos online de les àrees de turisme i hostaleria. N'hi ha bastants de subvencionats, tan per a treballadors en actiu com desocupats.

Consulta la seva web per a més informació. 


Smarttravel 

Plataforma web dedicada al món de turisme i l'hostaleria. Té una oferta de cursos i webinars gratuïts enfocats a fer front a la crisi del COVID-19, també molts articles.

Consulta la seva web per a més informació. 


Aula Abierta 

Plataforma de formació en línia creada per Heineken Espanya i la Fundación Cruzcampo per ajudar als hostalers a preparar el seu reobertura després del tancament temporal pel COVID-19.

Consulta aquí per a més informació.


Cursos Anfitriones Turismo del Estado

Impulsat per la Secretaría de Estado de Turismo, són cursos enfocats al personal dels establiments turístics. Són petites càpsules de formació que donen unes pautes bàsiques i pràctiques als professionals.

Consulta aquí per a més informació.